Kakšen je postopek izdelave fotoknjige?

Fotoknjigo lahko izdelate na več načinov, mi vam bomo pa predlagali najbolj enostavenega.

Sledite tem štirim korakom:

1. Registracija

Če tega še niste storili, se boste morali najprej registrirati z vpisom vaših osnovnih podatkov.
To lahko uredite tukaj:  Registracija.
Registracija je potrebna zato, ker vse izdelujete izključno na spletnem portalu, obenem se vsi vaši foto izdelki shranjujejo popolnoma brezplačno. Vedno so vam na voljo in jih lahko spreminjate ter naročate v poljubnih količnah kadarkoli želite.

2. Nalaganje fotografij

Izberite fotografije, ki si jih želite v vaši fotoknjigi in jih naložite na spletni portal.
To lahko storite tukaj:  Moje fotografije.
Vse fotografije, ki jih naložite ostajajo shranjene dokler jih sami ne odstranite. Enkrat naložene fotografije so vam tako na voljo za izdelavo kateregakoli izmed foto izdelkov na www.fotonaredi.si, kadarkoli to zaželite.
Vkolikor imate fotografije na različnih napravah (mobilnem telefonu ali tabličnem računalniku) ni potrebe da jih prenesete na računalnik, vendar jih lahko direktno naložite kar na spletni portal. Na vsaki posamezni napravi lahko prevzemete našo Mobilno aplikacijo in naložite fotografije. 

Za izdelavo fotoknjige potrebujete vsaj 30 fotografij, lahko pa uporabite tudi več stofotografij, pri fotoknjigah večjih velikosti pa celo še več kot 600 fotografij. Organizirate lahko fotografije v ločene mape, kar vam omogočajo hitrejšo in bolj enostavno izdelavo fotoknjige.
Tudi če ne naložite vseh fotografij takoj, ni skrbi, ker jih lahko naložite tudi kasneje v procesu izdelave fotoknjige.

3. Izdelava fotoknjige

V ponudbi www.fotonaredi.si obstaja več velikosti fotoknjig in več različnih vrst vezave. Sami izberete velikost in vezavo glede na lastne želje in ceno.
To uredite tukaj:  fotoknjige.
Pregledajte osnovne informacije o različnih vrstah fotoknjig in izberite tisto, ki vam najbolj ustreza. Takoj po izbiri vrste fotoknjige, izbirate med različnimi stili in želenim videzom fotoknjige odvisno od same priložnosti.
Pred vami se sedaj nahaja prazna fotoknjiga, v katero boste lahko poljubno vstavili fotografije. Fotoknjiga ima na voljo minimalno število strani (26 - 30). Dodate ji lahko dodatne strani tako da boste lahko vstavili vse fotografije, ki jih želite imeti v fotoknjigi.
Izdelavo lahko ustavite kadarkoli in nadaljujete kasneje. Fotoknjigo enostavno shranite in kliknite tipko "Naprej", da se vse spremembe shranijo.
Že ustvarjene in shranjene fotoknjige in druge foto izdelke boste našli tukaj:  Moji foto izdelki. Tako lahko preprosto nadaljujete s izdelavo, spremenite že vnešeno in naročite svojo fotoknjigo.

4. Naročilo

Ko ste izpolnili svojo fotoknjigo in ste končali z njeno izdelavo, dajte jo v košarico in naročite.
V košarici lahko izberete več kopij vaše fotoknjige. Prav tako v košarico lahko daste več različnih fotoknjig in jih vse naročite naenkrat. Na ta način boste samo enkrat plačali stroške pakiranja in pošiljanja.
Vse, kar daste v košarico bo tam ostalo, dokler ne naročite izdelek ali dokler ne izbrišete le-tega iz košarice. Košarico najdete tukaj:  košarica.
Pri naročilu izberite način plačila in naslov za dostavo.
Zdaj lahko samo še počakate nekaj dni na izdelavo in dostavo fotoknjige na vaš naslov :).