O nas
O nas
55k+
zadovoljnih strank
127k+
naročil
970k+
ustvarjenih izdelkov
12M+
vaših fotografij
Naša ekipa

Od leta 2010, ko smo ustanovili Fotonaredi.si, vse do danes neutrudno delamo, da bi svojim uporabnikom omogočili spreminjanje najlepših spominov v kakovostne foto izdelke. Nenehno širimo svojo ponudbo izdelkov in nadgrajujemo programske platforme za spletno ustvarjanje in naročanje.


Danes naša ekipa 12 pridnih ljudi posveča svoj čas, znanje in izkušnje prav vsakemu od naših številnih foto izdelkov. Verjamemo, da prav prepletanje mladosti in izkušenj vodi do dobitne kombinacije inovativnosti in stalne kakovosti naših storitev in izdelkov.

Osebni pristop

Zavedamo se, da so izdelki z vašimi fotografijami nekaj najbolj osebnega, kar lahko naročite, zato se prav vsakemu še posebej posvetimo. Naša majhna ekipa izdeluje vse foto izdelke v lastnih obratih od začetka do konca.


Visokokakovostni stroji so nujni za izdelavo kakovostnih izdelkov, prav tako pa tudi natančnost in predanost naših grafičnih strokovnjakov.

Skrbimo za kakovost

Da bi bilo ustvarjanje izdelkov hitro in enostavno ter da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo izdelave foto izdelkov, nenehno izboljšujemo našo spletno stran in mobilno aplikacijo.


Kakovost je za nas izjemno pomembna in želimo si, da vaši izdelki izgledajo kar najbolje. Zato vse fotografije pred tiskom popravimo s profesionalno programsko opremo, da so fotografije bolj jasne in živih barv.

Hitrost je pomembna, a je pomembno tudi okolje

Vse leto se trudimo, da pakete pošiljamo v manj kot 5 dneh. Naša ekipa skrbno zapakira vaše izdelke takoj, ko jih izdelate, da se na poti do vas ne bi poškodovali. Naš partner GLS pakete običajno dostavi naslednji delovni dan.


Poleg tega poskušamo zmanjšati vpliv na okolje z uporabo reciklirane embalaže ali embalaže, ki jo je mogoče reciklirati. Več kot 100 tisoč paketov je uspešno prispelo v roke naših uporabnikov!

Kako izgledajo naši dnevi